Vysočina se opět bude prezentovat na veletrhu

Vysočina se opět bude prezentovat na veletrhu

REGIONTOUR 2010 se ani letos neobejde bez stánků z Vysočiny. Chystají se na něj především pracovníci informačních center.

Akce bude probíhat od 14. do 17. ledna v areálu brněnského výstaviště BVV Veletrhy Brno, konkrétně v pavilonu P. Na stáncích budou návštěvníkům představeny nové turistické materiály. Nové Město na Moravě tady bude například prezentovat trička s logem města, která mají už devět barevných variant, aktualizovanou skládačku o Novém Městě na Moravě a jeho nejbližším okolí a zimní lyžařskou mapu.

Program na den zahájení už má zcela konkrétní podobu. Celý dopolední blok by měl být na stánku kraje Vysočina věnován slavnému hudebnímu skladateli a rodáku z Vysočiny Gustavu Mahlerovi. Odpoledne bude patřit promítání. Návštěvníci budou prostřednictvím televizní obrazovky seznámeni s originálním projektem, v němž se jim představí místa na Vysočině „která znáte z obrazovek a báli jste se zeptat, kde že je tak krásně“. A sejdou se zde i s některými protagonisty seriálu „Četnické humoresky“.


Stejně jako v minulých letech, i letos je REGIONTOUR připraven nabídnout vám naprosto vyčerpávající informace na téma tuzemská dovolená. Kromě konkrétních regionů tu představí svou nabídku například i zástupci Českých drah či Klubu českých turistů. V bohaté turisticky laděné upoutávce nebudou chybět ani stánky sousedních regionů Slovenska a Polska.