Do 28. ledna můžete zasílat nominace do ankety Zlatá jeřabina

Do 28. ledna můžete zasílat nominace do ankety Zlatá jeřabina

Zajímavé koncerty, festivaly, divadelní přehlídky, muzejní expozice, výstavy, ediční počiny nebo příkladné obnovy památek v regionu Vysočina – každou z vyjmenovaných aktivit je možné přihlásit do ankety Zlatá jeřabina.

 

Pokud vás v loňském roce některý z kulturních počinů v kraji zaujal, neváhejte a přihlaste jej. Na stránkách kraje Vysočina  - www.kr-vysocina.cz – v sekci kultura a památky lze najít nominační formulář. Kdo nevyužije této nabídky, může se na organizátory obrátit písemně a to na adresu Krajský úřad kraje Vysočina, odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu, Žižkova 57, 587 33 Jihlava s označením „Zlatá jeřabina 2010“. Poslední z trojice možností, kterak přihlásit vaši oblíbenou akci, je zaslat přihlášku elektronicky na zlatajerabina@kr-vysocina.cz.

Vaše nominace budou rozděleny do dvou kategorií - Kulturní aktivita a Péče o kulturní dědictví. Nejlepších třicet nominovaných projektů v každé z těchto kategorií postoupí do druhého kola a v měsíci březnu bude bojovat o hlasy svých příznivců z řad veřejnosti.