Kam o prázdninách? Třeba do ZOO!

Kam o prázdninách? Třeba do ZOO!

Oblíbená Zoologická zahrada v Jihlavě má i pro toto léto připravenu řadu zajímavostí, které byste si rozhodně neměli nechat ujít.  

Tak například po celé léto, tedy od 1. července až do 31. srpna, probíhá denně takzvané Komentované krmení zvířat. Pokud si budete chtít kromě klasické prohlídky užít i něco nového a zvláštního, pak si nařiďte hodinky podle tohoto časového rozvrhu: 10:30 surikaty, 11:00 ukázky výcviku dravců a sov, 11:30 lamy, 12:00 babirusy, 12:30 medvědi, 13:00 nosálové, 13:30 lemuři kata, 14:00 tuleni a konečně v 15:00 ještě jednou ukázky výcviku dravců a sov. 

 

I letos se můžete do Zoologické zahrady v Jihlavě vydat na noční výpravu. Letní noc v ZOO, neboli Tajuplná noční vycházka v ZOO s průvodci, je připravena na noc z 12. na 13. srpna. Protože jsou tyto prohlídky návštěvnicky omezené, nezapomeňte se předem telefonicky objednat.

 

A zajímavá akce je připravena i na konec prázdnin. Neděle, 28. srpna, bude ve znamení starých spotřebičů. Výzva Zoologické zahrady zní zcela jasně: „Pokud vám dosloužila žehlička, vysavač, fén či jiný drobný elektrospotřebič, přineste jej s sebou v tento den mezi devátou a šestnáctou hodinou do ZOO k hlavnímu vstupu (u parkoviště) - získáte za něj volnou vstupenku!“ A navíc je přislíben ještě pestrý program v celém areálu a to nejen pro děti.